VALTRA
UNLIMITED

VALTRA
UNLIMITED

Valtra Unlimited

Lige fra fabrikken

Unlimited muligheder

Kontakt os

Valtra Unlimited

Vi har designet hver eneste Valtra model til at fungere pålideligt under selv de mest krævende forhold og for at imødekomme behovene inden for bestemte slutbrugere.

Vi fremstiller traktorer i henhold til kundens individuelle ordre, og hver traktor er tilpasset efter kundens behov på fabrikken. På denne måde, betaler Valtra kunder kun for de specifikationer, som de virkelig ønsker og har brug for.

Gennem årene har vi udvidet antallet af tilgængelige alternativer under den normale fremstillingsproces. Det har dog ikke været muligt at monterer alt tilbehør og udstyr på fabrikken - indtil nu.

Introduktion af Valtra Unlimited, en helt ny måde at fremstille individuelle traktorer til dig.

Lige fra fabrikken

Det nye Valtra Unlimited studie er åbnet på Valtra fabrikken i Suolahti, Finland. Studiet kan monterer alt tilbehør og udstyr, som ikke er tilgængelige direkte fra produktionslinjen under den normale fremstillingsproces.

Vores Valtra Unlimited mekanikker er kvalificerede eksperter, der støttes med færdigheder og ekspertise fra hele fabrikken. Dette sikrer det højeste niveau af kvalitet og sikkerhed også for vores kundetilpassede produkter. Alt tilbehør og udstyr monteret af Valtra Unlimited studie er omfattet af fabriksgarantien, og vi leverer også servicering og reservedele til det.

Valtra Unlimited - færdig monteret fra fabrikken.

Lige fra fabrikken
Tilbage til toppen

Unlimited muligheder

På det nye Valtra Unlimited studie kan vi udstyre din traktor så den svarer fuldt ud til dine individuelle behov. Uanset om du er på udkig efter en traktor til vejvedligeholdelse, specialudstyr til arbejde i skoven eller en specifik funktion for landbruget, kan du stole på Valtra Unlimited. Tilbehør og udstyr til rådighed fra Unlimited studiet omfatter særligt maling, ekstra lys, stereo systemer, alkohol tænding låse og meget mere.

Du kan identificere en individuelt fremstillede traktorer fra Valtra Unlimited ved et logo på fronten og i rat navet.

Tilbage til toppen

Kontakt os

Ligegyldigt hvor kompliceret eller udfordrende din tilpasning kan lyde, så tøv ikke med at kontakte os. Din Valtra-forhandler vil hjælpe dig og fungere som din kontaktperson gennem hele bestillingsprocessen.

Kontakt os
Tilbage til toppen