FULDT INTEGRERET

DOWNLOAD BROCHURE

GIV MIG ET TILBUD

SmartTouch-armlæn – smartere end din smartphone

Det nye Valtra SmartTouch-armlæn med brugervenlig betjening løfter produktiviteten i din traktor op på et helt nyt niveau.

SmartTouch med 9"-skærm, den intelligente kørearm med flere funktioner, det nye hydrauliske joystick og den fuldt integrerede teknologi letter din arbejdsbyrde og giver den bedste og mest ubesværede oplevelse, når du kører din arbejdsmaskine.
Tilbage til toppen

NYT KØREHÅNDTAG

 

 

SmartTouch-kørehåndtag giver dig større fleksibilitet og produktivitet under arbejdet. Det lodrette kørehåndtag bevirker, at du holder hånden meget naturligt, når du styrer traktorens hastighed ved at trække eller skubbe. Dit arbejde har aldrig været så nemt: Ved hjælp af funktionsknapperne kan du betjene hele maskinen uden at flytte hånden.

- Ergonomisk og funktionelt design.
- Unik køreoplevelse.
- Frem/tilbage-arm på kørearmen.
- To programmérbare hukommelsesknapper til en hvilken som helst traktoropgave eller -opgaver (f.eks. U-Pilot).
- To lineære arme til styring af hydraulikken.

Tilbage til SmartTouch 3D

9''-TOUCH SCREEN

 

Den  9"- touch screen er designet til at være endnu nemmere og mere intuitiv at bruge end en moderne smartphone. Du har adgang til alle funktionerne på terminalen med højst to strygebevægelser eller tryk, og du kan altid nemt vende tilbage til standardvisningen med knappen Start. Navigationen er logisk, og indstillingerne gemmes automatisk. Alle teknologifunktioner er samlet på én skærm, uanset om du vil styre Auto-Guide, kameraerne eller ISOBUS.

- Du behøver ingen ekstra skærme.
- Behageligt display med dag-, nat- og autotilstand.
- Unikt design og arkitektur med et eller fire programmérbare kørevisninger.
- Overskuelig menu, der er nem at navigere i.
- Individuelle profiler for hver enkelt fører og opgave.

Tilbage til SmartTouch 3D

PROGRAMMÉRBARE KNAPPER

 

Der er to programmérbare hukommelsesknapper på kørehåndtaget og én på touchpad'en. Hukommelsesknapperne kan bruges til at gemme enten en enkelt handling eller en U-Pilot-sekvens. Du kan nemt programmere en hvilken som helst traktorfunktion ved hjælp af hukommelsesknapperne M1, M2 og M3, og alle indstillingerne bliver automatisk gemt under dine profiler.

- Hurtig og nem programmering
- Nem redigering af brugen af hukommelsesknapperne i henhold til dine profilindstillinger
- Til/fra eller kontinuerligt programmérbare funktioner

Tilbage til SmartTouch 3D

JOYSTICK

 

Det ergonomisk designede og placerede hydrauliske joystick kan styre en hvilken som helst hydraulikventil, lift eller frontlæsser. Joystick'et har en tredje aktiv funktionsarm øverst, der er perfekt til styring af nye læssere.

- Fantastisk ergonomi
- Fremragende styring af frontlæsser
- Præcis styring af baglift
- Proportional og programmérbar

Tilbage til SmartTouch 3D

PRISBELØNNET DESIGN

 

SmartTouch er designet og udviklet i Finland og fik Red Dot-designprisen i 2017.

Designet fokuserer specielt på ergonomi, brugerkomfort, brugervenlighed og enkelhed. Alle styreelementerne på SmartTouch-armlænet er placeret logisk og er nemme at nå. Armlænet giver også god støtte for hånden og reducerer dermed belastning og stress. Placeringen af PTO-knapperne minimerer utilsigtet brug.

De enkelte materialer er specielt udvalgt til formålet, så funktionerne understøttes. Betrækket er Alcantara, så du sveder mindre.

Tilbage til SmartTouch 3D

ARBEJDE MED FRONTLÆSSER

Det nemmeste er at bruge det nye programmérbare joystick til at styre frontlæsseren, men du kan også bruge den tredje aktive funktionsarm eller et hvilket som helst andet hydraulisk styreelement. Den tredje aktive funktionsarm oven på det hydrauliske joystick muliggør ekstremt præcise bevægelser.

Tilbage til toppen