ET VERDENSOMSPÆNDENDE SERVICENETVÆRK STÅR TIL DIN RÅDIGHED

ET VERDENSOMSPÆNDENDE SERVICENETVÆRK STÅR TIL DIN RÅDIGHED

Service og vedligeholdelse

Hos Valtra går vi meget op i, at din traktor holdes driftssikker og i god stand, år efter år. Desuden tilbyder vi en service, som hjælper dig til at få mest mulig glæde af din traktor og det størst mulige udbytte af dit arbejde.

Leder du efter manualer, brochurer?

Vælg din model og få al den støtte du har brug for.

Reservedele fra dag til dag

Valtra's omfattende serviceorganisation leverer de reservedele,du har brug for, morgenen efter, at de er bestilt. Det betyder, at du kan holde din traktor kørende midt i travlheden med pløjning og høst. AGCO Parts mærket er din sikkerhed for, at du modtager originale Valtra reservedele, som har været igennem grundige undersøgelser og tests.

Mere om originale reservedele fra AGCO Parts

Reservedele fra dag til dag

Professionel vedligeholdelsesservice

Som ejer af en Valtra traktor har du adgang til Valtra's serviceorganisation. Vore veluddannede servicefolk har et indgående kendskab til alle Valtra traktormodeller - også de nyeste teknologier og udstyr. Selv hvis du ikke vælger en udvidet garanti, hvor fagfolk godkendt af Valtra udfører regelmæssig service på din traktor, vil den køre problemfrit i de travleste perioder. Hertil kommer, at gensalgsværdien af din traktor forbliver høj.

Mere om pleje ogvedligeholdelse

Fleksible finansieringsløsninger

AGCO Finance er en hurtig og sikker samarbejdspartner, næste gang du skal have finansieret et traktorkøb. Finansieringen "skræddersys" til din virksomhed og dit cash flow. Vi tilbyder fleksible betalingsordninger, der er tilpasset dine behov. Der vil således blive taget hensyn til sæsonudsving i din virksomhed, når betalingerne tilrettelægges.

Mere om AGCO Finance

Fleksible finansieringsløsninger

Min Valtra traktor

Når du køber en Valtra traktor, bliver du en del af et globalt fællesskab på internettet kaldet My Valtra. Her kan du spørge om råd, dele erfaringer med andre, sende billeder og videooptagelser og sammenligne dine egne erfaringer med andre Valtra ejere overalt i verden.

Besøg www.myvaltra.com

Min Valtra traktor
Tilbage til toppen