SMART AND
MORE POWERFUL

SMART AND
MORE POWERFUL

Smart

Nyt SmartTouch armrest

Stærk

NY S394 med 405 hk

Produktivitet

gennem lange arbejdsdage

Det højeste udbytte

fra en hver plet i dine marker

Valtra S-serie

DEN NYE VALTRA S 394 MED 405 HK

HAR DU OVERVEJET RENTABILITETEN AF DIN INVESTERING? DET HAR VI. Den fjerde generation af Valtra S Series er en traktor, hvis afbalancerede ydeevne hjælper dig med at få mest muligt ud af din nye investering – for at maksimere ydelsen og minimere omkostningerne. Vi har designet en pålidelig maskine til dig, som du kan kombinere med alle de serviceydelser, du ønsker. Dette giver os mulighed for at sikre det bedst mulige afkast af din investering. Traktorer i S-serien har alt det, du har brug for, men ikke noget, der er overflødigt. Hver detalje er nøje gennemtænkt, da rentabiliteten er summen af konkurrencedygtig teknologi, pålidelighed, driftsomkostninger, ergonomi, serviceydelser og gensalgsværdi. Dette gør Valtra til det rationelle valg for investorer.

Valtra S-serie traktoren - i korte træk

  • Det NYE Valtra SmartTouch armrest - mere innovativt end din smartphone.
  • AGCO Power 84 AWF motor: Den første traktormotor, der overholder emissionsstandarden Stage 4
  • AVT-transmission: Markedslederen der imødekommer dine strengeste krav.
  • Ergonomiske betjeningsanordninger, rummeligt og luftaffjedret førerhus
  • Valtra-traktorer fungerer i begge retninger, hvilket forbedrer produktiviteten markant (op til 15 %).
  • Hver S Series-traktor er udstyret til Precision Farming. AutoGuide klar som standard.
  • Valtra kan også levere din S Series-traktor med AutoGuide automatisk styring og AgCommand telemetri.
Tilbage til toppen

Model hk kW Nm Hydraulikydelse l/min
S274 300 221 1300 205
S294 325 239 1390 205
S324 350 257 1500 205
S354 380 279 1590 205
S374 400 294 1600 205
S394 405 298 1600 205
Hent tekniske specifikationer for disse modeller
Tilbage til toppen

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMREST i S-serien.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMREST i S-serien.

SmartTouch – Et uovertruffet finsk design og ingeniørarbejde. Mere innovativt end din smartphone. Indstillingerne er lige ved hånden med kun to tryk eller strygebevægelser.

Læs mere om den nye Valtra SmartTouch Armrest

BEDSTE MOTOR PÅ MARKEDET

BEDSTE MOTOR PÅ MARKEDET

Når du investerer i en Valtra S Series, investerer du også i den mest pålidelige og effektive motorteknologi på markedet.

AGCO POWER har over 60 års erfaring som motorproducent. AGCO POWER er den førende globale aktør inden for off-road-motorer, og fabrikken fremstiller over 70.000 motorer om året.

Den helt nye pålidelige 8,4 AWF AGCO POWER-motor er nøglen til S Series produktivitet. Motoren anvender den nyeste AGCO POWER-teknologi med den servicefri Hydraulic Lash Adjustment (HLA), og den opfylder Tier 4 final, Stage 4 emissionsstandard. Den samme teknologi sikrer også motorens pålidelighed uden at øge driftsomkostningerne. AGCO POWERS SCR-teknologi blev introduceret med S Series tilbage i 2008, hvilket gør den til den første traktor i verden med denne teknologi. Den nye model S394 leverer op til 24 kW mere effekt, som du kan anvende til stationær PTO eller til tung trækning.

Denne store traktor er en stor investering.

Udbyttet af din traktorinvestering er sikret ved gennemprøvet driftssikkerhed, trækkraft, ergonomi og produktivitet.

Gennemprøvet

Gennemprøvet - under de barskeste forhold

60 års erfaringer
Valtra har produceret traktorer i over 60 år. Hver eneste Valtra traktor har mange års indhøstede erfaringer indbygget i sig. Sammen med vores S-serie traktor får du en service, som bidrager til indtjeningen på din bedrift i dag og mange år frem i tiden.

Testet under ekstreme forhold
Vores krævende testprogram foregår under vidt forskellige, ekstreme forhold - lige fra brasilianske sukkerrørsmarker til sne og kulde i Finland.

Premium Care
Regelmæssig service og service, der er udført rettidigt, bidrager til at maksimere din traktors produktivitet og gensalgsværdi - samtidig med, at omkostningerne i traktorens levetid minimeres. Med Valtra Premium Care har du helt styr på dine vedligeholdelsesomkostninger hele vejen op til 10.000 driftstimer.

Reservedele fra dag til dag
Valtra’s omfattende reservedelsforsyning betyder, at når du bestiller reservedele, er de fremme hos dig næste morgen. Det betyder, at din traktor ikke behøver at holde stille i travle perioder, når der for eksempel skal pløjes eller høstes.

Trækkraft

Trækkraft - du kan regne med

AGCO Power 84 AWF motoren
Denne motor er et finsk muskelbundt med globalt banebrydende teknologi! AGCO Power 84 AWF er den første traktormotor, der opfylder Tier 4 final og trin 4 miljøstandarderne. Denne teknologi giver en driftssikker motor uden forøgede driftsomkostninger.

AVT transmissionen
Denne trinløse transmission fra AGCO er førende på markedet, og det er der gode grunde til. Transmissionens popularitet skyldes dens alsidighed og brændstoføkonomi. Man kan vælge mellem to betjeningsindstillinger, automatisk eller manuel, for at optimere brændstoføkonomien, arbejdsydelsen og kørekomforten.

To turboladere
De nye Valtra S-serie traktorer er udstyret med to turboladere efter hinanden. Herved sikres et højere drejningsmoment ved lavere motoromdrejninger samt lavere udstødningstemperaturer. Det forlænger motorernes levetid og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Brændstoføkonomi
S-serie traktorerne har altid været kendt for en god brændstoføkonomi. Men med AGCO Power 84 AWF motoren reduceres de nye S-serie traktorers brændstofforbrug med yderligere fem procent.

SigmaPower
Når du har brug for større effekt til pto’en eller hydrauliksystemet, booster motorens elektroniske motorstyring effekten med ikke mindre end 10 procent. Det betyder, at den største S-serie traktor yder op til 400 hk.

Produktivitet

Produktivitet - gennem lange arbejdsdage

Rummelig førerkabine
Den store førerkabine med 4-punkts pneumatisk affjedring betyder, at traktorføreren kan holdes sig frisk, vågen og produktiv gennem lange arbejdsdage.

AutoComfort
AutoComfort systemet bygger på den nyeste teknologi. Sensorer forsyner styringssystemet med løbende data, så kabinen hele tiden holdes i den rigtige position.

Arbejde året rundt
S-serie traktorerne er konstrueret til at arbejde året rundt. Derfor er de som standard udstyret med effektive varme- og air conditioning systemer. Selv førersædet er ventileret.

Valtra ARM
Det patenterede Valtra ARM betjeningsarmlæn er brugervenligt og yder god støtte. Betjeningsorganerne på betjeningsarmlænet gør det nemt at betjene transmissionen, hydrauliksystemet og kørehastigheden.

Det højeste udbytte

Det højeste udbytte - fra hver plet i dine marker

TwinTrac
Valtra traktorer kan arbejde både forlæns og baglæns, hvorved produktiviteten øges betragteligt (op til 15 procent). Med TwinTrac systemet er det både hurtigt og nemt at vende førerpladsen, når der skal arbejdes baglæns med traktoren. Bag i kabinen er der placeret et justerbart rat plus pedaler. Alle de øvrige betjeningsorganer befinder sig på Valtra ARM betjeningsarmlænet, som følger med sædet, når det drejes bagud.

FUSE systemet
FUSE er et åbent system, som gør det muligt at arbejde med maskiner og udstyr fra andre producenter. Dette gør det muligt for dig at håndtere data fra alle maskiner og redskaber på din bedrift, så hele produktionskæden indgår i det samme system.

AgCommand
Med AgCommand telemetri systemet kan du konstant overvåge din traktor og dens arbejde. AgCommand giver dig også overblik over kommende serviceopgaver. Desuden kan fejlrapporter og effektivitetsrapporter også håndteres med AgCommand systemet.

AutoGuide 3000
AutoGuide 3000 er AGCO’s automatiske styresystem, som allerede er i brug på tusinder af traktorer. Med dette avancerede system spares der tid, brændstof og materialer. Samtidig reduceres variationerne i arbejdet mellem forskellige traktorførere.

Afprøvet og testet

Afprøvet og testet

Extrem trækkraft
Valtra sponsorer traktortræk i Pro Stock kategori i Europa. Konkurrencens traktorer er baseret på aktuelle Valtra modeller med mange af de komponenter, som findes i S-serien.

Valtra konkurrencemæssige aktiviteter fremmer forskning og udvikling, der giver værdifuld information om traktorens ydeevne under ekstreme belastninger, og hvordan man sender effekt til jorden på den mest optimale måde. Med andre ord, de data, som vores traktortræk aktiviteter giver, hjælper os med at maksimere produktiviteten i din Valtra, også.

Læs mere om Valtra Tractor Pulling

Download S394-brochure
Download S Series-brochure
Tilbage til toppen