Tørveproduktion

Tørveproduktion

Har du fået andre opgaver, der skal klares? Se, hvordan Valtra kan hjælpe dig med:

Her måtte mange traktorer give op. Heldigvis er en Valtra gjort af noget andet stof.

Valtra traktorernes driftssikkerhed og vores professionelle serviceorganisation udgør tilsammen en uovertruffen kombination. Vi har forståelse for de udfordringer, som tørveproduktion byder på, og vi agerer ud fra dette. Når du tager alle fordelene ved Valtra traktorer i betragtning, kan det ikke koste dig mange overvejelser, når du skal vælge din næste nye traktor.
Velegnet til at køre i våd mose

Velegnet til at køre i våd mose

Den lette konstruktion, den gode vægtfordeling, den store frihøjde og den flade bug på Valtra traktorerne er ideelle egenskaber, når der skal køres i våd mose.

De stærke SCR motorer, en kraftig pto og Sigma Power boost-funktionen sikrer dig al den trækkraft, du har brug for. Og hertil kommer en flot brændstoføkonomi.

Kører videre, uanset forholdene

Kører videre, uanset forholdene

Kørsel i tørvemoser sætter både traktor og fører på prøve. Der skal arbejdes i 24 timer syv dage om ugen. Valtra traktorer er konstrueret til at køre videre, selv under de mest barske forhold.

Valtra’s kraftige kølesystem og det højt placerede luftindtag sørger for, at motoren bliver ved med at arbejde, selv i den værste hede. Kabinen, der har seks stolper, er så tæt, at den holder støv og støj ude. Og inde i den støjsvage, air conditionerede kabine, kan du også holde ud i rigtig mange timer.