Om Valtra

Om Valtra

Facts og tal om selskabet

Find mere om Valtra - vores historie og vore værdier - samt om, hvordan vi arbejder.

Informationer for pressen

Søger du en pressekontakt eller de seneste pressemeddelelser?

Job hos Valtra

Søger du nye karrieremuligheder indenfor landbrugsmaskinindustrien?

Valtra som sponsor

Er du interesseret i et længerevarende samarbejde med en innovativ spiller indenfor landbrugsmaskinindustrien?

Driftssikre traktorer

Valtra Inc. Udvikler, producerer, markedsfører og servicerer Valtra traktorer.

Valtra traktorer er kendt for deres driftssikkerhed og alsidighed, deres lange levetid - og ikke mindst de nordiske rødder. Hver eneste traktor leveres med det udstyr og de specifikationer, som kunden ønsker. Desuden er traktorerne konstrueret til at kunne modstå selv det mest barske klima. Resultatet er toppræstationer under alle tænkelige arbejdsforhold.

Valtra i Danmark

AGCO Danmark A/S, der har hovedsæde i Hvidovre, markedsfører og sælger Valtra traktorer i Danmark via lokale forhandlere.

Valtra globalt

Valtra er den førende aktør i Norden indenfor fremstilling og servicering af traktorer, og i Sydamerika nyder Valtra stigende popularitet. Traktormærket sælges i mere end 75 lande. Ønsker du at finde frem til din nærmeste Valtra forhandler, så gå ind på forhandlersiden.

Valtra har 2.300 ansatte, som arbejder med produktion, udvikling og service på talrige lokaliteter over hele verden. Vi producerer 18.000 ”skræddersyede” traktorer om året på vore hypermoderne fabrikker i Finland og Brasilien.

Mere om Valtra’s traktorfabrikker

Suolahti, Finland

Valtra fabrikken i Finland er placeret i Suolahti i den centrale del af landet.

Fabrikskomplekset i Suolahti omfatter en samlefabrik, en transmissionsfabrik, et udviklingscenter, et reservedels- og servicecenter samt Atrium kundeservicecentret. Endelig er Valtra’s administration placeret på fabrikskomplekset i Suolahti.

Valtra Oy Ab
Valmetinkatu 2
44200 SUOLAHTI
Telefon +358 (0) 20 45 501
E-Mail: evaltra@valtra.com

Kørselsvejledning (Google Maps)

 

 

 

 

Mogi das Cruzes, Brasilien

Valtra fabrikken i Brasilien er placeret i Mogi das Cruzes i delstaten São Paulo. Fabrikskomplekset i Mogi das Cruzes omfatter en samlefabrik og en transmissionsfabrik samt et komponent-center, hvor AGCO Power motorerne, der anvendes til Valtra traktorer, også samles.

Valtra do Brasil S.A.
Rua Capitão Francisco Almeida 695
Mogi das Cruzes - SP, Brazil
Telefon +55 11 4722-2350

Kørselsvejledning (Google Maps)

Skjul ekstra information

Sådan arbejder vi

Valtra udvikler, fremstiller og markedsfører traktorer af meget høj kvalitet. Desuden sikrer vi ekstra værdiskabelse hos vore kunder ved hjælp af ”skræddersyede” løsninger og serviceydelser. Vores ledetråd er en kontinuerlig forbedring af såvel vore traktorer som vore aktiviteter i øvrigt. I alt, hvad vi foretager os, lægger vi stor vægt på at beskytte miljøet og tage de størst mulige helbreds- og sikkerhedsmæssige hensyn til både vore medarbejdere og slutbrugere.
Mere om vore værdier og arbejdsprincipper

Vore værdier

Vore værdier er Valtra’s fundament. De er grundlaget for vore beslutninger, og de er styrende for vort forhold til vore kunder, leverandører og distributører samt til vort moderselskab og alle andre. Vore fem kerneværdier er team play, åbenhed, troværdighed, initiativ og respekt.

Team play
Vores organisation bygger på teamwork. De bedste resultater opnås, hvis ansvaret og æren for at udføre kvalitetsarbejde overlades til erfarne enkeltpersoner, som arbejder mod fælles mål sammen med deres kolleger.

Åbenhed
Godt team play er kun muligt i et åbent og kreativt arbejdsmiljø. Åbenheden betyder, at vi kan informere optimalt - også når der er tale om ubehagelige nyheder - uden forsinkelse. Åbenhed virker fremmende på konstruktive evalueringer blandt teammedlemmer og hjælper os til stadige forbedringer.

Troværdighed
Troværdighed bygger hos os på ærlighed og loyalitet. Vi lover ikke mere, end vi kan holde, og vi holder det, vi lover. Sådan sikrer vi, at vore produkter er af en høj kvalitet og har en lang levetid. Hertil kommer, at vi yder en hurtig og god service.

Initiativ
Valtra’s teammedlemmer er selvstændige individer, som har kompetence til at arbejde selvstændigt. Vi fremmer kreativitet, initiativ og innovation.

Respekt
Hos Valtra behandler vi andre med respekt - og som vi gerne selv vil behandles. Vi accepterer forskellighed og ser værdien i forskellige kulturer.

Miljøbeskyttelse

På grund af den nordiske tradition lægger Valtra stor vægt på at beskytte miljø og naturområder. I alle led, lige fra vore produktionsfaciliteter til udviklingen af nye produkter, forsøger vi at være på forkant med at finde løsninger, så vi beskytter miljøet stadigt bedre.

Eksempler på, hvordan Valtra beskytter miljøet

  • Allerede i 2000 blev Valtra tildelt ISO 14001 miljøcertificat. Miljøreguleringer har ikke været en belastning for Valtra. Tværtimod har vi været glade for at tilpasse os miljøkravene. 
  • Vi foretager betydelige investeringer for at gøre vore aktiviteter mere miljøvenlige. I øjeblikket investerer vi i grøn varmeenergi fra afbrænding af spildtræ samt et luftrensesystem, hvor vi forbrænder dampene fra opløsningsmidlerne fra den maleafdeling, hvor chassiserne males. 
  • Vi fokuserer meget på at spare på naturressourcerne. Det gør vi ved at reducere spildet samt ved genbrug. Affald fra traktorfabrikken sorteres op i 26 forskellige grupper. Desuden er der taget succesfulde initiativer til at reducere antallet af udprintninger, ligesom vi har afskaffet brugen af engangsservice- og bestik. 

Sådan skåner Valtra traktorer miljøet
Effektiv og økonomisk traktorkørsel er sædvanligvis også miljøvenlig. Valtra’s produktudvikling og unikke traktortilbehør gør det muligt for vore kunder at udføre traktorarbejdet på en effektiv og miljøvenlig måde. Her er der nogle få eksemler:

  • EcoPower motorer, EcoSpeed transmissioner og lette konstruktioner øger traktorernes effektivitet. 
  • Muligheden for at bruge biodiesel samt motorer med lave tomgangshastigheder bidrager til at beskytte naturressourcerne. 
  • Automatisk styring begrænser overlapninger og ubearbejdede striber i marken, hvorved den samlede traktorkørsel reduceres. 
  • TwinTrac systemet, som gør det muligt også at køre baglæns med traktoren i marken, reducerer behovet for maskinindkøb. 

Valtra er den eneste traktorproducent i Norden

Læs mere om, hvordan vi arbejder, og om Valtra’s teknologi.

 

Skjul ekstra information

Vores historie

Valtra har produceret traktorer siden 1951, men selskabets rødder går helt tilbage til 1800-tallet. Nutidens Valtra traktorer repræsenterer en sammensmeltning af to traditioner, nemlig finske Valmet samt svenske Volvo BM, der har rødder i Eskilstuna Mekaniska Werkstad, grundlagt af Theofron Munktell i 1832.

Lige siden begyndelsen har Valmet gennemgået store forandringer i en løbende udviklingsproces. Ikke blot gennem navneskifterne fra Valmet til først ValtraValmet og siden til Valtra, men også gennem produktudvikling og udvikling af servicen.

Find mere om vores historie på http://history.valtra.com.

Presse og medier

Valtra’s pr-team besvarer spørgsmål fra pressen, arrangerer pressekonferencer og tilrettelægger interviews med ledelsen.

Valmet billeder: Se i billed-bank

Valtra videoer: YouTube.com/ValtraVideos

Sociale medier: Facebook (ValtraGlobal) og Valtra's offentlige hjemmeside (MyValtra.com).

Mediekontakt
Ms. Pamela Engels, Manager, Communications and PR
Tel: +358 2045 501
E-mail kontakt

Nye pressemeddelelser

More News & Press releses »
Tilbage til toppen
Tilbage til toppen

Valtra som sponsor

Valtra som sponsor

Ønsker du at gøre forretning med Valtra?
 
Vi har gode muligheder for at etablere et partnerskab, hvis:

• Du er aktiv indenfor sport, kultur eller miljø
• Hvis dine aktiviteter er i stor skala og på lokalt plan
• Valtra kunder og interessegrupper har interesse i dine aktiviteter
• Du søger et langtids-partnerskab

 

Læs mere

Tilbage til toppen

Valtra er et globalt mærke under AGCO Corporation

AGCO har hovedsæde i Duluth, Georgia, USA og er førende på globalt plan indenfor konstruktion, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner. AGCO tilbyder et full line program indenfor landbrugsmaskiner under adskillige mærker. Produkterne distribueres gennem 3.900 forhandlere og distributører i mere end 140 lande over hele verden. Produkternes tekniske alsidighed og høje kvalitet har sammen med AGCO’s stærke kundefokus gjort selskabet til den foretrukne leverandør blandt professionelle brugere overalt i verden. www.agcocorp.com

Valtra er et globalt mærke under AGCO Corporation
Tilbage til toppen