SMART I STØRRELSE.
PERFEKT I PERFORMANCE.

SMART I STØRRELSE.
PERFEKT I PERFORMANCE.

Se og føl

Beregn og byg

Kraftfulde specifikationer

PÅLIDELIGHED, ÅR EFTER ÅR

Vi ved, at hvis vi vil have jobbet gjort rigtigt, vil vi hellere selv gøre det. Det er derfor vi selv fremstiller de vigtigste komponenter. Vi har selv designet og udviklet det intelligente chassis, den robuste transmission og det rummelig førerhus. AGCO Power, “Sisu”, har været Valtras motor i mere end 60 år. Det er en motor, der sætter standarden for pålidelighed.
Plads og styring

KVALITET, DU KAN SE, MEN IKKE HØRE

Førerhusets unikke, konvekse form giver dig mere plads, hvor du har behov for det: I skulder- og albuehøjde. Vinduet giver næsten 7 m2 udsyn. Førerhuset er smal i fronten for at give plads til udstødningsrøret og det høje luftindtag. Det er bygget til bakning med TwinTrac, med en 180° drejesæde og masser af benplads bagtil. Som altid med en Valtra traktor, er N-seriens førerhus en stille arbejdsplads. Takket være de solide, vel monterede døre (en eller to), fremragende isolering, og færre huller til rørføring, er støjniveauet i førerhuset ca. 70 dB. Selv under barske arbejdsforhold er der ingen ekstra støj i førerhuset.

UOVERVINDELIG RÆKKE AF VALGMULIGHEDER

Valtra N-serien tilbyder flere valgmuligheder end nogen anden – sammen med vores erfarne sælger kan du skræddersy din arbejdsmaskine til at matche netop dine behov. Valtra tilbyder seks kraftniveauer og fem transmissioner og hydrauliske kombinationer: Hitech, HiTech med HiTrol, Active, Versu og Direct. Valtra N-seriens HiTech og Active modeller kan udstyres med en standard brugergrænseflade eller med den praktiske og bekvemme Valtra ARM.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMREST i N-serien.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMREST i N-serien.

SmartTouch – Et uovertruffet finsk design og ingeniørarbejde. Mere innovativt end din smartphone. Indstillingerne er lige ved hånden med kun to tryk eller strygebevægelser.

Læs mere om den nye Valtra SmartTouch Armrest

Tilbage til toppen

SPECIALISER I ALT. GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS MED NOGET.

På vores gård, er der ikke to ens dage. Det er derfor vi byggede hver N-serie traktor til at udmærke sig i alle tænkelige opgaver fra blandet landbrug til kommunalt arbejde, fra mejeribrug til plantearbejde.
Tilbage til toppen

KALKULATOR TIL BEREGNING AF EJEROMKOSTNINGER

Takket være N-seriens motorfunktioner, robuste og alsidige transmissioner, lave vedligeholdelsesomkostninger og en række smarte traktorfunktioner, er de samlede driftsomkostninger for din Valtra lave. Anvend regnemaskinen til at se, hvor meget du sparer.
vs.
???
???
???
???


%

%

%

%

%

%
Tilbage til toppen

UENDELIG RÆKKE AF VALGMULIGHEDER

Byg din egen N-serie traktor med vores interaktive konfigurator.

På et stramt budget? Leder du efter noget ekstra luksus? Vælg det specifikationsniveau der er mest egnet til dig med Valtra Redline, à la Carte og Valtra Unlimited.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Model

Maks. kraft
(ISO 14396)

Modeltype
hk kW Nm Active Versu Direct  HiTech
N104 115 85 510   x
N114e 125 92 540   x
N124 135 99 580   x
N134 145 107 620 x x  x x
N154e 165 121 660 x x  x x
N174 201 148 800 x x  x x

 

Indlæs flere specifikationer >
Tilbage til toppen