Den eneste traktorproducent i Norden

Den eneste traktorproducent i Norden

Nordisk know-how

Nordisk know-how

Valtra’s placering i Norden har sikret os en position som en troværdig og innovativ traktorproducent.

Mange års hårdt arbejde i markerne, på gårdene og i skovene og en fremsynet forskning og produktudvikling betyder, at traktorerne fra Valtra er robuste og handy. Vi har stået ansigt til ansigt med både regn og solskin, ekstrem hede og arktisk kulde på vores hovedsæde i Finland og over hele verden. Vores erfaringsmæssige ballast gør os ikke blot troværdige, den sætter os også i stand til at håndtere udviklingen indenfor såvel landbruget som entreprenørbranchen. Uanset om det drejer sig om malkekvægbrug, skovbrug eller sukkerrørsdyrkning, tager vi bestik af udfordringerne og udvikler robuste driftssikre løsninger, der kan leve op til brugernes behov.

Hos Valtra ser vi det som vores mission at udvikle traktorer og yde den nødvendige service, så dit daglige arbejde bliver nemmere. Hver eneste Valtra traktor fra vores egen fabrik i Suolahti i hjertet af Finland er bygget, så den opfylder behovene hos den enkelte kunde. Vi leverer det udstyr og den support, du kræver for at kunne drive din bedrift, som du ønsker det.

Lige så unik som dig

Valtra traktorernes overlegenhed skyldes det faktum, at hver eneste traktor er fremstillet ud fra den enkelte kundes ordre for at imødekomme individuelle ønsker og krav. Sammen med din Valtra forhandler kan du ud fra vores omfattende à la carte program nemt ”skræddersy” din nye traktor ud fra dine individuelle behov og ønsker.

Betal kun for det, du virkelig har brug for
Der er talrige løsningsmodeller. Der kan således vælges mellem forskellige transmissionstyper, hydrauliksystemer, kabiner og så videre. På denne måde kan du opbygge den perfekte traktor til landbrug og skovbrug eller kommunale opgaver. Du får lige præcist den traktor, du har brug for - uden at skulle betale for udstyr, du ikke har brug for.

Læs mere om fremstillingsprocessen
Vælg den trækkraft, du har brug for
Når du ser på hvilke redskaber, du skal arbejde med, og deres behov for motorkraft og hydraulikeffekt, kan du lægge dig fast på den optimale traktorstørrelse. Valtra tilbyder traktorer fra 50 til 400 hk, og der kan vælges mellem mange forskellige hypermoderne transmissioner og hydrauliksystemer. Alle Valtra traktorer drives af driftssikre AGCO Power motorer.

Effektive transmissioner
Den rigtige transmission sikrer ikke blot driftsøkonomien. Den gør det også simpelt og endda fornøjeligt at køre traktor. Valtra tilbyder en række transmissionstyper, herunder HiTech, HiTech 5, Versu, Direct og AVT. Ved at vælge den transmission, der passer til dine behov og ønsker, kan du føle dig sikker på, at produktiviteten er høj i alle mulige arbejdssituationer.  

En verden af ekstraudstyr og moderne tilbehør
Valtra tilbyder masser af udstyr, som er designet specielt med henblik på at forbedre sikkerheden, komforten og produktiviteten.
Valtra tilbyder unikt udstyr som TwinTrac dobbeltkommando for baglænskørsel og HiTrol turbinekobling. Herudover kan du vælge imellem mange forskellige typer kabiner, affjedringssystemer, sæder, ekstralygter, liftsystemer, hydraulikudstyr, automatisk styring, klargøring til ISOBUS og meget mere.            

Individuelle traktorer
På Valtra’s fabrik i Suolahti opbygges hver enkelt traktor ud fra kundens helt individuelle ønsker. Det valgte udstyr og specifikationer betyder sammen med den valgte farve, at din nye traktor passer fuldstændigt til dig og de arbejdsopgaver, du skal udføre med traktoren. I øvrigt er du velkommen til at besøge vores fabrik og følge med i, at din nye traktor bliver fremstillet.

Skjul ekstra information

Kvalitet – et spørgsmål om stolthed

Ved at lytte til vore kunder og sætte os ind i, hvad de ønsker, sikrer vi os, at slutproduktet er den bedste og mest effektive traktor til de opgaver, den enkelte kunde skal have løst. Vi leverer en traktor, som er klar til straks at blive taget i brug, og som vi garanterer for er nyproduceret.

Den omfattende produktion hos Valtra gør det muligt at kvalitetsteste alle komponenter. Herudover gennemgår hver eneste traktor, der forlader samlebåndet, et krævende testprogram. Det varer imellem 30 minutter og tre timer, afhængig af hvilken serie, der er tale om.

Hver eneste afvigelse, der findes under fremstillingsprocessen, rapporteres til kontrollanten, chefen for kvalitetskontrollen eller den tekniske afdeling, alt afhængig af situationen. Større afvigelser rapporteres direkte til den pågældende afdeling og til kontrollanterne. Og hvis det er nødvendigt, checkes tidligere producerede traktorer i den samme modelserie for tilsvarende fejl.

Fejl og afvigelser, som kræver yderligere undersøgelser og mere omfattende foranstaltninger, rapporteres også til kvalitetsafdelingen. Viser det sig nødvendigt at ændre på et produkt, et komponent eller en funktion, går sagen videre til udviklingsafdelingen.

Kvalitet er den vigtigste ledetråd i hele organisationen - lige fra salgsafdelingen til service- og reservedelsafdelingerne. Kvalitet er et spørgsmål om stolthed for os.

Tilbage til toppen