Fordelagtige finansieringsløsninger

Fordelagtige finansieringsløsninger

AGCO Finance

AGCO Finance

AGCO Finance tilbyder et bredt program af finansierinsløsninger, som er "skræddersyede" til landbruget. Her tilbydes der løninger med leasing, leje-køb, kontraktleje og lån.

Når der anskaffes maskiner i dag, betyderer finansierings- og leasingløsningerne lige så meget som egenskaberne og fordelene ved det udstyr, du vælger. Med vores finansieringsløsninger er det muligt for dig at anskaffe traktorer med den trækkraft, effektivitet og teknik, der kræves for at du kan drive din bedrift på en profitabel måde til en ydelse, du kan klare. Du får mulighed for at komme i besiddelse af verdens bedste landbrugsudstyr.  

Dine fordele:

  • Fleksibel tilbagebetalingsperiode
  • Hurtig og nem sagsbehandling
  • Dine betalinger er nøje tilpasset dit cash flow
  • Alt vedrørende finansieringen ordnes hos din lokale Valtra forhandler
  • Professionel rådgivning og service 

Leasing

AGCO Finance køber traktoren af forhandleren og "lejer" den ud til dig. I leasing (leje) aftalen er der fastlagt en primær-periode, hvor der betales lejeafgift (reelt betaling af afdrag og renter på samme måde som i leje-køb aftaler). Herefter følger sekundær periode med en årlig betaling af lejeafgift. AGCO Finance står som ejer af traktoren, indtil aftalen udløber, og traktoren sælges.

Mere information
Hvad med momsen?
Der betales moms, hver gang der betales lejeafgift. Der skal således ikke forudbetales moms fra begyndelsen. AGCO Finance betaler momsen på traktoren og sender løbende momsbelagte lejeopkrævnninger til dig, så du kan modregne momsen af de enkelte lejebetalinger.

Ændres ydelserne?
Alle AGCO Finance's leasingaftaler baserer sig på en fast rentesats. Det betyder, at betalingerne normalt ikke ændres i leasingaftalens primær-periode.

Kan betalingerne tilrettelægges, så de passer til mit cash flow?
Selvfølgelig. På samme måde som i leje-køb aftalerne dsikuterer AGCO Finance gerne, hvilken betalingsprofil der bedst matcher dit indtægtsmønster.

Skjul ekstra information

Skal vi finansiere din næste traktor?

AGCO Finance har finansieret Valtra traktorer siden 1. juli 2013, og siden har vi finansieret 2 ud af 3 nye solgte traktorer. Vi er utrolig taknemlige over denne modtagelse og vil gøre vores bedste for at fastholde denne udvikling.

AGCO Finance er delvis ejet af RABO Bank, hvilket giver adgang til billig kapital, så vi kan tilbyde dig en konkurrencedygtig pris på finansiering af maskiner købt ved Valtra forhandlerne.

Vores fokus på de landbrugsmaskiner, som sælges ved vores forhandlere, gør, at vi har en dybdegående kendskab til det materiel, vi finansierer. Derfor kan vi sammensætte en fleksibel finansiering, som er tilpaset til den enkeltes behov. Dette gælder nye traktorer, såvel som andre nye og brugte maskiner.

For at kunne matche netop dit behov tilbyder vi finansieringsløsninger i form af både leasing og købekontrakt.

Priseksempel på finansieringen:

Traktor Valtra N163D med V66 læsser    Valtra N123H5 med V56 læsser
Pris 749.000 kr. 595.000 kr.
Udbetaling 20% 20%
Restværdi 20% 20%
Løbetid, mdr. 72 72
Bliv kørende for    6.775 kr./mdr* 5.375 kr./mdr*
* Forudsætter kreditgodkendelse

Hvis du vil have en snak om finansiering, er du altid velkommen til at kontakt AGCO Finance:
Telefon: 70 20 50 78
Mail: kundeservice@agcofinance.com

Leje-køb

Mere information
Hvad medmomsen?
Som udgangspunkt betales momsen til AGCO Finance. Hvis køberen giver et brugt produkt i bytte ved køb af en traktor, er det kun moms-differencen, der skal betales. Der indgår ikke moms i de enkelte tilbagebetalinger.

Hvem får skattefordelene?
De skattemæssige forhold ved køb af en ny traktor er de samme, som hvis du havde betalt traktoren kontant. Ingen skattemæssige gevinster tilfalder AGCO Finance.

Ændres ydelserne?
Rentesatsen lægges normalt fast ved finansieringsaftalens indgåelse.

Kan betalingerne tilrettelægges, så de passer til mit cash flow?
Selvfølgelig. Det er vigtigt at se på, på hvilken tid af året det er bedst for dig, at betalingerne placeres. AGCO Finance diskuterer gerne, hvilken betalingsprofil der bedst matcher dit indtægtsmønster.

Skjul ekstra information

Kontraktleje

Du betaler ganske enkelt en lejeafgift til AGCO Finance, og så har du brugsretten til traktoren i den periode, der fremgår af kontraktleje-aftalen. Din forhandler, der leverer traktoren, kan tilbyde en særskilt kontrakt på den løbende service og vedligeholdelse af traktoren, så længe du lejer den.

Mere information

Hvad sker der, når kontraktleje-perioden udløber?
Når den aftalte kontraktleje-periode er slut, leveres traktoren normalt tilbage til forhandleren, hvorefter dine forpligtelser ophører. På dette tidspunkt kan vi diskutere en forlængelse af aftalen, hvis du ønsker det. Du kan også købe traktoren eller leje en anden. Valget er dit.

Er det en dyrere løsning?
Lejeomkostningerne i forbinelse med kontraktleje vil være lavere end de omkostninger du ville have, hvis du havde valgt leje-køb eller leasing. Når kontraktperioden på normalt 2-5 år ophører, genvinder AGCO Finance nemlig traktorens værdi. Denne værdi er regnet ind fra starten for at opnå en lavere kontraktleje.

Hvad er fordelene?
Lavere lejeomkostninger og regelmæssig service på traktoren gør det muligt for dig at forudsige driftsomkostningerne mere præcist. Alt hvad du skal betale udover kontraktlejen til AGCO Finance og betaling for en vedligeholdelseskontrakt med forhandleren, er brændstof, andre daglige driftsomkostninger, forsikringer med videre og arbejdsløn.

Hvad med momsen?
Der betales moms, hver gang der betales kontraktleje. Der skal således ikke betales moms fra begyndelsen. AGCO Finance betaler momsen på traktoren og sender løbende momsbelagte leveopkrævninger til dig, så du kan modregne momsen af de enkelte lejebetalinger.

Ændres ydelserne?
Alle AGCO Finance's kontraktleje-aftaler baserer sig på en fast rentesats. Det betyder, at betalingerne normalt ikke ændres i løbet af kontraktleje-perioden.

Skjul ekstra information

Ønsker du yderligere information?

De enkelte kunders finansielle og skattemæssige forhold samt deres traktormæssige behov er forskellige. Undersøg, hvordan du får dine penge til at arbejde for dig. Kontakt din lokale Valtra forhandler og find sammen med ham frem til den traktor og den finansieringsløsning, der passer bedst til henholdsvis dit traktor-behov og dit cash flow.

For yderligere information - kontakt din lokale Valtra forhandler

Tilbage til toppen