Valtra på Agritechnica: Nyt Valtra SmartGlass til forbedret brugeroplevelse og sikkerhed

02.11.2017
Valtra på Agritechnica: Nyt Valtra SmartGlass til forbedret brugeroplevelse og sikkerhed
Valtra, en globalt mærke under AGCO (NYSE:AGCO), introducerer den unikke SmartGlass forrude med gennemsigtigt display til landbrugstraktorer. Teknologien med det stærke og tydelige display, lamineret indvendigt i forruden, er en fremragende løsning, som giver en forbedret føreroplevelse under arbejde med traktoren, selv under de mest krævende forhold.
“Traktorens fører skal være opmærksom på rigtig mange ting, mens han betjener traktoren. Han skal holde øje med omgivelserne, overvåge og kontrollere traktorens redskab, følge arbejdsresultatet og være opmærksom på maskinens status. Valtra SmartGlass med gennemsigtigt display forsyner ham med de vigtigste informationer og den optimale placering for at forbedre sikkerheden og ergonomien under betjening af traktoren”, fortæller Brandon Montgomery, Platform Director, Product Management, Valtra.

Displayet kan bruges til at vise forskellige informationer om den aktuelle opgave, som f.eks. maskinens kørehastighed eller motoromdrejninger, motor-/hydraulikolie temperatur, oplysninger om frontlæsserens position, redskabets højdeposition, niveau af brændstof/def, adskillige andre maskindata og informationer om opkald på mobiltelefon.
I fremtiden vil displayet kunne tilbyde endnu mere avancerede funktioner, som især øger sikkerheden under arbejdet med traktoren, men også effektiviteten og præcisionen:
- Advarsel om overhalende biler under kørsel på landevej
- Advarsel om personer, som opholder sig i nærheden af traktoren på gårdspladsen
- Advarsel om forhindringer i nærheden under forhold med lav sigtbarhed
- Advarsel om kørsel for tæt på farlige skråninger
- Andre funktioner i forbindelse med Agco Fuse teknologier, f.eks. kørselsguide i marken

Valtra SmartGlass vil blive tilgængeligt for N og T Serie modeller som Unlimited ekstraudstyr. Maskindata funktionen forventes at komme på markedet indenfor 12 måneder. De mere avancerede funktioner vil blive markedsført på et senere tidspunkt i fremtiden.

Om Valtra
Valtra Inc. udvikler, fremstiller, markedsfører og servicerer Valtra traktorer, som er specialtilpasset kundernes arbejdsbehov. Valtra traktorer er kendt for deres alsidighed og er fremstillet til at levere høj præstation under krævende arbejdsvilkår og i ekstreme terrænforhold. Valtra er et verdensomspændende mærke under AGCO og er den førende traktorproducent i de nordiske lande og et af de mest populære mærker i Latinamerika.
www.valtra.com

Om AGCO
AGCO (NYSE: AGCO) er førende på det globale marked indenfor design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner og supporterer mere produktiv landbrugsdrift gennem en fuld produktserie og relaterede serviceydelser. AGCO produkterne markedsføres gennem de fem hovedmærker: Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra®, supportet af Fuse® præcisionsteknologi og landbrugsoptimeringsservice og distribueres globalt gennem en kombination af cirka 3.000 uafhængige forhandlere og importører i over 140 lande. AGCO blev grundlagt i 1990 og har hovedkvarter i Duluth, Giorgia,, USA. I 2016 havde AGCO en nettoomsætning på $7.4 mia. For mere information, besøg http://www.AGCOcorp.com. For virksomhedsnyheder, aktiviteter og information, kan vi følges på Twitter: @AGCOCorp. Følg hashtag #AGCOIR for finansieringsnyheder på Twitter


« Tilbage til oversigt