HVIS DU ENDER HER, ER DER INGEN DER KAN FÅ DIG UD IGEN.

HVIS DU ENDER HER, ER DER INGEN DER KAN FÅ DIG UD IGEN.

HVIS DU ENDER HER, ER DER INGEN DER KAN FÅ DIG UD IGEN.

Når først du har prøvet en Valtra T serie, vil du aldrig vælge andet. Valtra T254 Versu, som er TRACTOR OF THE YEAR 2018, har bedre komfort, større ydeevne, mere effektiv, mere avanceret, mere alsidig, mere online og mere nyskabende. Det er luksus og arbejdsglæde fra første sekund. Den avanceret teknologi sikrer, at traktoren til enhver tid kan udnytte den imponerede teknik.

Valtra T254 Versu leveres med den nye brugervenlige SmartTouch skærm. SmartTouch har fuldt integreret teknologi: Isobus, GPS styring, nem navigerbar menustruktur. Det nye armlæn øger produktiviteten og har integreret sikkerhedskamera der ikke generer udsynet og derved letter arbejdsbyrden for føreren.

Designet i den 9-tommers terminal er brugervenligt og mere intuitiv at bruge end en moderne smartphone. Alle funktioner på terminalen kan nås med højst to tryk eller "swipes", og designet gør det umuligt at gå tabt i menuen. Der kan indstilles separate profiler for hver enkelt fører og opgave, og konfigurationer kan foretages på sekunder.

 

Eksklusiv TRACTOR OF THE YEAR pakke:

Lige kan du få levereret Valtra T254 Versu med en ekslusiv TRACTOR OF THE YEAR pakke, der indeholder følgende:
  • Sort lædersæde med TRACTOR OF THE YEAR logo
  • Sort læderrat
  • Sort læder passagersæde
  • Valtra Connect inkl 1 års abonnement


Kontakt din forhandler og høre mere om hvilke muligheder en ValtraT254 Versu giver dig. Ovenstående tilbud glæder frem til 30. juni 2018